Mobil 1

Mobil 1 Peak Life™ 5W-50

Edistyksellinen täyssynteettinen moottoriöljy

Mobil 1™ on maailman johtava synteettisten moottoriöljyjen tuotemerkki, joka antaa moottoreille äärimmäisen suorituskyvyn ja suojan.

Testattu ja hyväksi havaittu Mobil 1 Peak Life 5W-50 on testattu ja luotettu formulamme, jonka suunnittelussa on huomioitu sekä uudempien että vanhempien ajoneuvojen vaatimukset. Se antaa parhaan mahdollisen kokonaissuorituskyvyn.

Edut ja mahdolliset hyödyt

Mobil 1 Peak Life 5W-50 antaa erinomaisen suojan, mikä auttaa lykkäämään mottorin kulumisen alkamista. Sen tarkkaan harkittu koostumus auttaa vähentämään moottorin kulumista vähentämällä moottorin ikääntymisen myötä lisääntyvää karstan ja sakan muodostumista.

Valikoima autonvalmistajillel


  • Maailman johtava synteettinen moottoriöljy Mobil 1 ylittää japanilaisten, eurooppalaisten ja amerikkalaisten autonvalmistajien kovimmatkin vaatimukset ja sekä tarjoaa poikkeuksellista suojaa moottorin kulumista vastaan, jopa äärimmäisen kuumissa, kylmissä ja haastavissa ajo-olosuhteissa.Edut ja mahdolliset hyödyt


  • Tehokas lisäaineistus estää sakan ja karstan muodostumista ja hidastaa moottorin ikääntymistä
  • Hapettumisenestolisäaineet auttavat pidentämään öljyn käyttöikää
  • Tasapainotettu koostumus auttaa pitämään auton suorituskyvyn erinomaisena pitkälti yli autosi keskikäyttöiän

Valitse sopiva öljy


Helppokäyttöisellä tuotevalitsimellamme saat suosituksen henkilöautoosi sopivasta öljystä.

Hanki öljysuositus >>
Kilpa-autoilutason teknologia


Moottoriurheilun kovassa maailmassa pärjäävät vain parhaat – siksi Mobil 1 on voittaja myös kilparadoilla. Tällä sivulla voit tutustua Mobil 1:een kahdessa äärimmäisen vaativassa lajissa: autourheilun kuninkuusluokassa Grand Prix Racingissä ja vauhdikkaassa Porsche Cupissa >> 

Hanki öljysuositus


Voiteluainevalitsin


Hae lähin öljynvaihtopisteesi tästä

Jälleenmyyjät