Mobil 1

Moottoriurheilu on Mobil 1™:n DNA:ssa

Mobil 1™ täyssynteettistä moottoriöljyä käytetään laajasti eri moottoriurheiluluokissa – niin amatööri- kuin ammattitasoilla. Ennen kuin moottorit voidellaan Mobil 1:llä me olemme tehneet töitä energiaa säästämättä tehdäksemme siitä täydellistä. Pyrimme ensiluokkaisiin teknologisiin ja innovatiivisiin ratkaisuihin kovimpiin kisaolosuhteisiin eri tiimeille, joita kuten Mobil 1:stä, ajaa kova tahto voittoa kohti.

Ensimmäinen Grand Prix -voitto 1981 Oli hienoa tuoda Mobil 1:lle
sen ensimmäinen F1-voitto.

Alan Jones - Williams-Fordin kuljettaja

Voittajan synty Vuonna 1974 Mobil 1 kehitti ensimmäisen täyssynteettisen moottoriöljynsä, jonka voiteluominaisuudet peittosivat täysin tavalliset öljyt

Historia – Pitkä suorituskyvyn perinne moottoriurheilussa

1955 Mobil-huoltoauto 1955 Mobil-huoltoauto

Kovatasoisimpien ja suosituimpien moottoriurheilusarjojen tallit ovat jo pitkään valinneet voiteluaineikseen Mobil 1:n moottoriöljyt.

Mobil 1:n moottoriurheiluhistoria alkoi rallikilpailuilla 1970-luvun alussa. Moottoriurheilun ja Mobil 1:n yhteys lujittui vuonna 1978, kun ryhdyimme Williamsin Formula 1 -tallin sponsoriksi, ja edelleen vuonna 1987, kun ryhdyimme Rusty Wallacen kuuluisan auton numero 27 sponsoriksi Nascar-sarjassa. Sittemmin Mobil 1:n läsnäolo kilparadoilla on kasvanut maailmanlaajuiseksi. Mobil 1:n synteettisiin öljyihin luotetaan tänäkin päivänä, koska ne takaavat moottorille poikkeuksellisen suorituskyvyn ja suojaavat sitä vaativimmissakin olosuhteissa. Mobil 1 -voiteluaineiden teknologisen ylivertaisuuden ovat todenneet niin autoteknikot, kilpa-ajajat, tallipäälliköt kuin maailman suurimmat autonvalmistajatkin.

Mobil 1:n moottoriurheilugalleria

Mobil 1:n moottoriurheilugallerian kuvat © LAT Photographic

Meillä on pitkä kumppanuussuhde useiden maailman suosituimpien ja menestyneimpien kilpa-ajotiimien kanssa, mukaan lukien , Stewart-Haas Racingin NASCAR® Sprint Cup Series -tiimi, sekä monet muut, kuten Porsche Motorsport, jossa Mobil 1 toimii "virallisena teknologiakumppanina" maailmanlaajuisessa yhteistyössä kaikissa projektin toiminnoissa, täysin kansainväliset Carrera Cup -kilpailut sekä nimikumppanuus maailman nopeimman yhden merkkiluokan sarjan, Porsche Mobil 1 Supercupin, kanssa. Mobil 1 on myös NASCAR®-sarjan virallinen moottoriöljy sekä edistää paikallisia kilpa-ajohankkeita ympäri maailman.

Kiinnostaako sponsorisopimus
Oletko kiinnostunut Mobil 1 sponsorisopimuksesta? Lähetä sponsorihakemuksesi tänään.

Testikenttä Auto on meille oikeastaan kovilla nopeuksilla liikkuva laboratorio
Bruce Crawley - ExxonMobil Motorsport Technology Manager

Öljy suojaa Synteettinen Mobil 1 -vaihteistoöljy erottaa pinnat toisistaan erityisellä suojaavalla nestekalvolla, joka on 80 kertaa hiusta ohuempi

Sisärata – Kurkkaa kulissien taakse

Sisäradalla paiskitaan töitä, jotta pääsisit vierailemaan kulissien takana. Oletko Grand Prix -kilpailujen, Nascarin tai Porsche Mobil 1 Supercupin fani? Kannattaa käydä sisäradalla katsastamassa uusimmat videot, tutustua autoihin, lukea talleista ja ladata uusimpia taustakuvia.

Moottorin suorituskyky Mobil 1 -moottoriöljy toimii tehokkaasti jopa yli 300 °C:n lämpötiloissa (lämpötilassa, jossa tina sulaa)

Moottoritehot Mobil 1 -moottoriöljy kestää moottoritehoja, jotka vastaavat painovoimaa 8 500-kertaisesti

Teknologiaa Bruce W. Crawleyn silmin

Bruce

Vuodesta 1982 ExxonMobililla työskennellyt Bruce W. Crawley on yhtiömme tärkeimpiä teknisiä asiantuntijoita. Hän johtaa tutkija- ja kisainsinööriryhmää, joka kehittää innovatiivisia tuotteita moottoriurheilun eri luokissa työskentelevien yhteistyökumppaneiden tarpeisiin ympäri maailman.

Kilparata on paikka, jossa uusi tekniikka ja innovaatiot todella punnitaan. Huipputuotteidemme tarkoitus on auttaa parantamaan kilpa-autojen suorituskykyä ja tehokkuutta. Moottoriurheilu määrittää meitä. Se on meille olennainen tapa ottaa teknologisia edistysaskeleita ja rikkoa rajoja yhä uudestaan.

Porsche Mobil 1 Supercup

Stewart-Haas Racing

Tallit

Mobil 1 on saanut nauttia pitkästä yhteistyöstä monien maailman suosituimpien ja menestyneimpien rallien ja tallien kanssa. Mobil 1:n yhteistyökumppaneita ovat esimerkiksi NASCAR-talli Stewart-Haas Racing, Porsche Mobil 1 Supercup -sarja ja monet muut. Lue alta lisää talleista, joiden kanssa Mobil 1 tekee yhteistyötä ympäri maailman.