Läheinen ja henkilökohtainen elämys.

Le Mansin 24 tunnin ajo on kestävyysajojen huippukilpailu. Mobil 1:n innovatiivisille ja suorituskykyisille voiteluaineille se on ainutlaatuinen testikenttä. Kulissien takainen toimintamme on vuosien varrella edistänyt Porschen, Corvetten ja monien muiden sellaisten tiimien menestymistä, jotka jakavat saman kilpailuhengen ja voitonjanon kuin Mobil 1.

Porschen paluu LMP1-luokkaan

Mobil 1 -teknologia

Le Mans tunnetaan kestävyyden ja tehokkuuden Grand Prix -kilpailuna, jossa menestyminen tai epäonnistuminen on kiinni teknologian luotettavuudesta ja suorituskyvystä. Mobil 1 -voiteluaineita käytetään varmistamaan Porsche 919 LMP1 -auton jatkuva suorituskyky ja tehokkuus.

+ + +

MOBIL 1™ -MOOTTORIÖLJY

Kitkan vähentäminen moottorissa on tärkeää tehon ja suorituskyvyn maksimoimiseksi. Mobil 1 lisää tehoa ja parantaa moottorin hyötysuhdetta.

MOBILUBE 1 SHC™ -VAIHTEISTOÖLJY KILPA-AUTOIHIN (x 2)

Parantaa vetovoimaa ja vaihteiston tehokkuutta sekä siirtää enemmän tehoa pyöriin.

MOBIL SHC™ 526 -HYDRAULIIKKAÖLJY

Öljy toimii yli 200 baarissa ja 100 °C:ssa, ja se muodostaa olennaisen osan hydrauliikkajärjestelmää, joka ohjaa vaihteensiirtoa ja säätöventtiilejä.

Mobil 1 -tukitiimit

Mobil 1 tukee useita Le Mansissa kilpailevia tehdas- ja yksityistiimejä. Vuoden 2014 Porsche 919 LMP1 -kumppanuuden lisäksi Mobil 1 -voiteluaineita käytetään myös sarjatuotantoautojen luokissa, joissa valmistajia ovat muun muassa Corvette ja Porsche.

Corvette C7.R

Mobil 1 ja Corvette Racing ovat saavuttaneet merkittävää menestystä Le Mansissa. Mobil 1 on ollut Corvette Racingin virallinen voiteluaine vuodesta 1996. Se on tarjonnut ainutlaatuisen yhdistelmän kokemusta, asiantuntemusta ja innovatiivista ajattelua. Yhteistyö on parantanut suorituskykyä ja siivittänyt kuuteen luokkavoittoon vuodesta 2001 alkaen.

Porsche 911 RSR

Vuonna 2013 Porsche ja Mobil 1 palasivat virallisesti Le Mansin ajoon sarjatuotantoautoihin pohjautuvassa GTE-luokassa ja saavuttivat 1. ja 2. sijan 911 RSR -autolla. Mobil 1 on ylpeä saadessaan olla olennainen osa Le Mansin ajoon osallistuvia autoja ja parantamassa niiden luotettavuutta, suorituskykyä ja kestävyyttä.