Mobil 1

Stewart-Haas Racing

Aloitimme yhteistyön Stewart-Haas Racingin kanssa vuonna 2011, ja innovatiivinen voitelujärjestelmämme nosti tallin suorituskykyä välittömästi. Testaus ja analyysit osoittivat, että kitkan vähentäminen kasvatti takapyörien tehoa. Tämä tehon lisäys siivitti Tony Stewartin kolmanteen maailmanmestaruuteensa. Etsimme yhä kaikkein pienimpiäkin eroja, joilla vetää kaulaa kilpailijoihin. Teemme parhaamme, jotta auto saavuttaisi täyden potentiaalinsa.

Moottorityyppi Chevrolet R07 V8
5,87-litrainen

Enimmäishevosvoimat Noin 850 hv, 9000 rpm
Enimmäisvoimansiirto:
550 ft-lbs, 7500 rpm

Kilpa-auto: Vuosimallin 2016 Mobil 1 Chevrolet SS


Mobil 1 on erottamaton osa Nascaria® – se on ollut Nascar-sarjan virallinen moottoriöljy vuodesta 2000. Yli puolet tiimeistä on valinnut meidän tuotteemme ja saavuttaa niiden avulla parhaan suorituskyvyn ja luotettavuuden. Olemme myös olleet Stewart-Haas Racingin tärkein yhteistyökumppani vuodesta 2011, jolloin Tony Stewart voitti kolmannen NASCAR Sprint Cup -mestaruutensa. Tiedämme, ettei yksikään Nascar-rata ole samanlainen. Siksi muokkaamme tuotteitamme jatkuvasti, jotta ne toisivat voittoon tarvittavan edun ja sopisivat entistä paremmin kaikkiin olosuhteisiin. Olemme elementissämme niin Bristolin korkeilla luiskilla kuin Tallagedan nopeilla suorillakin.

nascar-car-face-on

Matt Borland Vice President of Technology

Kilpa-ajotiimi

Mobil 1:n insinööreille Nascar-sarja on ihanteellinen testialusta uusien voiteluaineiden kehitystyölle. Näiden testien pohjalta kehitetään tuotteita, jotka auttavat optimoimaan sinunkin autosi suorituskykyä ja pitämään moottorin uuden veroisena.

matt

Matt Borland Vice President of Technology

Mobil 1 -tuotteet vähentävät tehokkaasti kitkaa, joten pystymme hyödyntämään moottorin koko tehon ja pitämään lämpötilat kurissa.

Borland tunnetaan yhtenä Nascarin ahkerimmista ihmisistä. Toukokuussa 2007 Borland siirtyi Haas CNC Racingin (nykyään Stewart-Haas Racing) tallipäälliköksi. Tony Stewartin ryhtyessä tallin osaomistajaksi 2009 Borland vaihtoi tekniseksi johtajaksi. Hän on tehnyt Stewart-Haasilla pitkän uran ja edennyt varatallipäällikön pestin kautta nykyiseen tehtäväänsä teknisenä varapääjohtajana. Hän on vastuussa tallin kaikista teknisistä hankkeista ja erilaisista tutkimus- ja kehitysprojekteista. Borland suhtautuu intohimoisesti siihen, että Stewart-Haas Racing säilyy NASCAR Sprint Cup -eliittisarjan huipputekijänä.

Tony Stewart Syntynyt: 20. toukokuuta 1971
Liittynyt talliin: 2009

Kevin Harvick Syntynyt: 8. joulukuuta 1975
Liittynyt talliin: 2014

Kuljettajat

Nascar-sarjassa suorituskyky ratkaisee. Yli puolet Nascar-talleista pienentää moottorin sisäistä kitkaa ja tehohäviötä Mobil 1 -tuotteilla. Varikkokäyntejä tarvitaan vähemmän ja moottori kuluu vähemmän – ja yli 800 kilometrin pituisen kisan aikana Mobil 1:n vaikutus säästää huomattavasti polttoainetta ja parantaa kierrosaikoja. Tämä ratkaisi vuoden 2011 mestaruuskamppailun viimeisillä 36 kierroksella. Mobil 1 moottoriöljy auttoi Tony Stewartia varmistamaan kolmannen Sprint Cup -mestaruutensa, ja me jatkamme työtämme ja etsimme uusia ja parempia keinoja parantaa autojen suorituskykyä.

tony

Tony Stewart

Taistelimme johtoasemasta ja autoni voimansiirto toimi niin tehokkaasti, että meille riitti loppukisan ajaksi yksi pysähdys, kun muiden tallien oli käytävä varikolla vielä kaksi kertaa. Se oli yksi ikimuistoisimmista hetkistä, jolloin Mobil 1 osoitti vahvuutensa.

Kun Tony Stewart nousi NASCAR®-sarjaan 1999, hänellä oli enemmän kokemusta moottoriurheilun kuninkuussarjoista kuin useimmilla muilla aloittelijoilla. Stewart voitti ensimmäisellä kaudellaan kolme kisaa ja vähät välitti ”vaikean toisen kauden" kirouksesta voittamalla vuonna 2000 kuusi kisaa. Vuonna 2009 hän aloitti urheilu-urallaan uuden luvun, kun hän jätti silloisen tallinsa ja ryhtyi Stewart-Haas Racingin omistajaksi ja kuljettajaksi. Nyt hän on raivannut tiensä mestarikuljettajien joukkoon voittamalla uransa kolmannen NASCAR-mestaruuden, jolloin hän vei ennennäkemättömästi viisi viimeisestä kymmenestä kisasta NASCAR Sprint Cupissa. Tony on ainoana kuljettajana voittanut Nascar-mestaruuden kolmen eri nimikkosponsorin aikana – Winstonin vuonna 2002, Nextelin 2005 ja Sprintin 2011. Lisäksi hän on ainoana maailmassa voittanut sekä IndyCarin että Nascarin mestaruuden.

Syntymäaika - 20. toukokuuta 1971
Mestaruudet – 2002, 2005, 2011 (NASCAR -mestaruudet)
tonystewart.com

Kevin Harvick

Kevin Harvick

Mikä tahansa asia, joka auttaa meitä pääsemään voittoon, on etu. Mielestäni meillä on suuri etu, kun meillä on käytössämme Mobil 1 voiteluaineteknologia.

Hänellä on yli 10 NASCAR Sprint Cup Series -voittoa, mukaan lukien voitot arvostetussa Daytona 500:ssä, Coca-Cola 600:ssa, Southern 500:ssä ja Brickyard 400:ssä. Kevin Harvick on täysiverinen NASCAR-kuljettaja. Hän voitti ensimmäisen Sprint Cup Series -mestaruutensa vuonna 2014 ja tuli toiseksi vuonna 2015. Kevin tuo Stewart-Haas Racing -tiimiin palkintopallikokemusta ja lahjakkuutta.

Syntymäaika – 8 joulukuuta 1975
Mestaruudet – 2014 (Sprint Cup Series Championship)
kevinharvick.com