Mobil 1

29.06.12

Yli miljoona Porschea ensitäytetty Mobil 1:llä

  • Myös vuoden 2012 uudet automallit Boxster ja Porsche 911 ensitäytetään Mobil 1 -moottoriöljyllä
  • Mobil 1™ ja Porsche ovat tehneet yhteistyötä jo 17 vuoden ajan
  • Autoteollisuuden kärkinimet juhlivat merkkipaalua Porschen Leipzigin tehtaalla

  • LEIPZIG, Saksa
    Innovatiivisuuteen ja ylivertaiseen laatuun sitoutuneet yhteistyökumppanit, Porsche ja Mobil, ovat ilmoittaneet, että vuodesta 1996 lähtien jo yli miljoona Porschea on tehtaalla ensitäytetty Mobil 1:llä. Autoteollisuuden edustajia kaikkialta Euroopasta, Afrikasta ja Lähi-idästä kokoontui kesäkuussa Porschen tehtaalle Leipzigiin juhlistamaan pitkän yhteistyön merkkipaalua.

Menestyksekäs yhteistyö vahvistuu entisestään tänä vuonna, kun Mobil 1 -öljyllä ensitäytettyjen Porsche-autojen joukkoon liittyy Porschen uusin malli Boxster. Samaan aikaan Porsche 911 tuodaan markkinoille – pitkän jonottajalistan iloksi.
Dieter Steinhauserin, Porsche AG:n Motorsport-Development -osaston johtajan mukaan kaikki Porschen kilpa-autot on ensitäytetty Mobil 1 -moottoriöljyllä. ”Kestävyysajoissa kaikki komponentit ja järjestelmät joutuvat äärimmäiseen rasitukseen. Siksi korkean suorituskyvyn voiteluaineet ovat edellytys moottoriurheilussa menestymiselle”, perustelee Steinhauser moottoriöljyn valintaa.

Sama öljy ja sama 0W–40-viskositeettiluokka käyvät kaikkiin Porsche-malleihin. Öljy soveltuu voiteluaineeksi sekä kilparadalle että kaupunkiajoon, urheiluautoista maastureihin. Mobil 1 -voiteluaineiden avulla huippusuorituksiin yltävien Porsche-mallien suorituskykyä voidaan parantaa entisestään.
Mobil 1 -öljyjä on kehitetty 35 vuoden ajan parantamaan auton suorituskykyä kaikissa olosuhteissa sekä suojaamaan kulumiselta. ”Mobil 1 täyttää niin kilpa-ajajien tiukimmat tarpeet kuin jokapäiväisen ajamisen vaatimukset. Mobil 1 on mekaanikkojen, alkuperäisten laitevalmistajien ja kuluttajien valinta – jokaiselle kuljettajalle, kaikissa olosuhteissa”, päättää ExxonMobil L&S:n Laurent T Fischer.

ExxonMobil Lubricants and Specialties (ExxonMobil L&S)

ExxonMobil Lubricants and Petroleum Specialties Company on johtava voiteluaineiden ja erikoistuotteiden markkinoija sekä yksi maailman suurimmista voiteluaineiden perusöljyjen tuottajista. Lue lisää: www.mobil1.fi.

Lisätietoja Mobil 1™ öljyt> Mobil 1 -teknologia moottoriurheilussa.


Hanki öljysuositus


VoiteluainevalitsinHae lähin öljynvaihtopisteesi tästä

Jälleenmyyjät