Mikä öljy sopii Chevroletiin?


Eri Chevrolet-sarjojen autoihin on saatavilla kattava valikoima Mobil™-moottoriöljyjä. Valikoimassa on moottoriöljyjä sekä bensiini- että dieselmoottoreita varten. Valikoima sisältää Chevrolet-henkilöautoihin, kuten Chevrolet Cruze 1.8 LT malliin, sopivia öljyjä sekä öljyjä, jotka on suunniteltu pienempiin Chevrolet-malleihin, kuten Chevrolet Aveo 1.2 LS malliin.

dexos2™

Mobil 1™ ESP 0W-40 on täyssynteettinen, matalan tuhkapitoisuuden moottoriöljy, jolla on General Motorsin hyväksyntä sekä Chevroletin bensiini- että diesel-ajoneuvoihin, joihin vaaditaan dexos2-öljyluokitus. Dexos2TM-standardi on yhteensopiva myös vanhempien GM:n öljyvaatimusten kanssa (GM-LL-A-025 ja GM-LL-B-025).

0W-40-moottoriöljyt Chevroletin moottoreihin

Mobil 1 New Life™ 0W-40 on täyssynteettinen öljy, joka sopii useisiin eri Chevrolet-automalleihin. Mobil 1 New Life 0W-40 täyttää tai ylittää alan API-vaatimukset (SM, SN, SL ja SJ) ja ACEA-vaatimukset (A3/B3 ja A3/B4).


Olipa käytössäsi Chevrolet Lacetti tai Chevrolet Captiva, autamme sinua löytämään sopivan moottoriöljyn autoosi. Käytä oikealla olevaa Mikä moottoriöljy -työkalua ja etsi Chevroletiisi sopiva öljy.

Miten voin säästää rahaa Mobil 1:n avulla?


Miten täyssynteettinen öljy suojaa Chevroletin moottoria?


Mitä öljyä Chevroletiin kannattaa ostaa?