Mikä öljy Mitsubishiin sopii?

Eri Mitsubishi-malleihin on saatavilla kattava valikoima Mobil-moottoriöljyjä. Valikoimassa on moottoriöljyjä sekä bensiinimoottoreita että diesel- ja HDI-dieselmoottoreita varten. Valikoima sisältää Mitsubishi Shogun -malleihin, kuten Mitsubishi Shogun 3.2 DI-D, sopivia moottoriöljyjä sekä öljyjä, jotka on suunniteltu Mitsubishi Evo -malleihin, kuten Mitsubishi Lancer Evolution X FQ300.

5W-30-moottoriöljyt Mitsubishin moottoreihin

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 on täyssynteettinen matalan tuhkapitoisuuden moottoriöljy, joka täyttää tai ylittää ACEA C2- ja C3-vaatimukset.

Olipa käytössäsi Mitsubishi Shogun tai Mitsubishi Evo, autamme sinua löytämään sopivan moottoriöljyn autoosi. Oikealla olevan Mikä öljy? -työkalun avulla voit löytää sopivan öljyn Mitsubishillesi.

Miten voin säästää rahaa Mobil 1:n avulla?

Täyssynteettiset öljyt, kuten Mobil 1™, kiertävät Mitsubishin moottorissa helpommin kuin perinteiset mineraaliöljyt, joten moottori toimii tehokkaammin. Mobil 1 alkaa myös toimia nopeammin, joten moottori saavuttaa huippuhyötysuhteensa nopeammin. Kumpikin näistä ominaisuuksista mahdollistaa paremman polttoainetalouden, jolloin polttoainekulut pienenevät.


Miten täyssynteettinen öljy suojaa Mitsubishin moottoria?


Mitä öljyä Mitsubishiin kannattaa ostaa?

Autossa on tärkeää käyttää Mitsubishiin valmistajan vaatimusten mukaista öljyä. Oikean Mobil 1 -tuotteen käyttäminen huoltotoimenpiteissä ja auton ohjekirjan mukaisesti ei vaikuta Mitsubishi valmistajan takuuseen. Etsi öljysuositus Mobilin Mikä öljy -työkalun avulla hakemalla ajoneuvon merkin ja mallin mukaan.