Mikä öljy sopii Skodaan?

Eri Skoda-malleihin on saatavilla kattava valikoima Mobil-moottoriöljyjä. Valikoimassa on moottoriöljyjä sekä bensiinimoottoreita että diesel- ja HDI-dieselmoottoreita varten. Valikoima sisältää Skoda Fabia -malleihin (kuten Skoda Fabia Combi 1.2 12V) sopivia moottoriöljyjä sekä öljyjä, jotka on suunniteltu Skoda Superb -malleihin (kuten Skoda Superb II Combi 3.6 FSI 4x4 DSG).

5W-30-moottoriöljyt Skodan moottoreihin

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 on täyssynteettinen moottoriöljy, joka sopii useisiin Skoda-automalleihin. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 -öljyllä on VW 504 00/507 00 -valmistajahyväksyntä. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 -öljyllä on myös VW 503 01 -suositus.

Olipa käytössäsi Skoda Fabia tai Skoda Superb, autamme sinua löytämään sopivan moottoriöljyn autoosi. Oikealla olevan Mikä öljy? -työkalun avulla voit löytää sopivan öljyn Skodallesi.

Miten voin säästää rahaa Mobil 1:n avulla?

Täyssynteettiset öljyt, kuten Mobil 1™, kiertävät Skodan moottorissa helpommin kuin perinteiset mineraaliöljyt, joten moottori toimii tehokkaammin. Mobil 1 alkaa myös toimia nopeammin, joten moottori saavuttaa huippuhyötysuhteensa nopeammin. Kumpikin näistä ominaisuuksista mahdollistaa paremman polttoainetalouden, jolloin polttoainekulut pienenevät.


Miten täyssynteettinen öljy suojaa Skodan moottoria?


Mitä öljyä Skodaan kannattaa ostaa?

Autossa on tärkeää käyttää Skodaan valmistajan vaatimusten mukaista öljyä. Oikean Mobil 1 -tuotteen käyttäminen huoltotoimenpiteissä ja auton ohjekirjan mukaisesti ei vaikuta Skoda valmistajan takuuseen. Etsi öljysuositus Mobilin Mikä öljy -työkalun avulla hakemalla ajoneuvon merkin ja mallin mukaan.