Mikä öljy sopii Toyotaan?

Eri Toyota-malleihin on saatavilla kattava valikoima Mobil-moottoriöljyjä. Valikoimassa on moottoriöljyjä sekä bensiinimoottoreita että diesel- ja HDI-dieselmoottoreita varten. Mobil-moottoriöljyjä on kehitetty niin Toyota Yaris 1.0 12V -mallin kuin uudempien mallien, kuten Auris 1.33 VVTi, vaatimusten mukaan.

5W-30-moottoriöljyt Toyotan moottoreihin

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 on täyssynteettinen matalan tuhkapitoisuuden öljy, joka sopii useisiin Toyota-automalleihin. Mobil 1 ESP Formula 5W-30 täyttää tai ylittää ACEA C2- ja C3-vaatimukset.

Mobil 1 0W-20 Toyota-moottoreille

Mobil 1™ 0W-20 on täyssynteettinen moottoriöljy, joka sopii useisiin Toyota-automalleihin. Mobil 1 0W-20 täyttää tai ylittää API SN-, API SM-, API SL- ja ILSAC GF-5 -vaatimukset

 

Olipa käytössäsi Toyota Yaris tai Toyota Aygo, autamme sinua löytämään sopivan moottoriöljyn autoosi. Oikealla olevan Mikä öljy? -työkalun avulla voit löytää sopivan öljyn Toyotallesi.

Miten voin säästää rahaa Mobil 1:n avulla?

Täyssynteettiset öljyt, kuten Mobil 1™, kiertävät Toyotan moottorissa helpommin kuin perinteiset mineraaliöljyt, joten moottori toimii tehokkaammin. Mobil 1 alkaa myös toimia nopeammin, joten moottori saavuttaa huippuhyötysuhteensa nopeammin. Kumpikin näistä ominaisuuksista mahdollistaa paremman polttoainetalouden, jolloin polttoainekulut pienenevät.


Miten täyssynteettinen öljy suojaa Toyotan moottoria?


Mitä öljyä Toyotaan kannattaa ostaa?

Autossa on tärkeää käyttää Toyotaan valmistajan vaatimusten mukaista öljyä. Oikean Mobil 1 -tuotteen käyttäminen huoltotoimenpiteissä ja auton ohjekirjan mukaisesti ei vaikuta Toyota valmistajan takuuseen. Etsi öljysuositus Mobilin Mikä öljy -työkalun avulla hakemalla ajoneuvon merkin ja mallin mukaan.