Mikä öljy sopii Volvoon?

Eri Volvo-malleihin on saatavilla kattava valikoima Mobil-moottoriöljyjä. Valikoimassa on moottoriöljyjä sekä bensiinimoottoreita että diesel- ja HDI-dieselmoottoreita varten. Valikoima sisältää Volvo XC90 -malleihin, kuten Volvo XC90 T5, sekä Volvo V40 -malleihin, kuten Volvo V40 T3 1.6, sopivia moottoriöljyjä.

0W-30-moottoriöljyt Volvon moottoreihin

Mobil 1™ Fuel Economy 0W-30 on täyssynteettinen öljy, joka sopii useisiin Volvo-automalleihin. Mobil 1 Fuel Economy 0W-30 täyttää tai ylittää ACEA A1/B1- ja A5/B5-vaatimukset.

Olipa käytössäsi Volvo XC90 tai Volvo V40, autamme sinua löytämään sopivan moottoriöljyn autollesi. Oikealla olevan Mikä öljy? -työkalun avulla voit löytää sopivan öljyn Volvollesi.

Miten voin säästää rahaa Mobil 1:n avulla?

Täyssynteettiset öljyt, kuten Mobil 1™, kiertävät Volvon moottorissa helpommin kuin perinteiset mineraaliöljyt, joten moottori toimii tehokkaammin. Mobil 1 alkaa myös toimia nopeammin, joten moottori saavuttaa huippuhyötysuhteensa nopeammin. Kumpikin näistä ominaisuuksista mahdollistaa paremman polttoainetalouden, jolloin polttoainekulut pienenevät.


Miten täyssynteettinen öljy suojaa Volvon moottoria?


Mitä öljyä Volvoon kannattaa ostaa?

Autossa on tärkeää käyttää Volvoon valmistajan vaatimusten mukaista öljyä. Oikean Mobil 1 -tuotteen käyttäminen huoltotoimenpiteissä ja auton ohjekirjan mukaisesti ei vaikuta Volvo valmistajan takuuseen. Etsi öljysuositus Mobilin Mikä öljy -työkalun avulla hakemalla ajoneuvon merkin ja mallin mukaan.