Mobil 1™ moottoriöljyt

 
Maamme sääolosuhteet asettavat omat vaatimuksensa autojen ja koneiden voitelulle – pitäähän niiden toimia kovillakin pakkasilla. Moottorien on toisaalta toimittava myös korkeissa käyttölämpötiloissa, raskaastikin kuormitettuna. Tämä edellyttää sääolosuhteisiin räätälöityjä voiteluaineita, joiden laadusta ei voi tinkiä. 
Autojen moottorit – niiden käyttötarkoituksista puhumattakaan – ovat erilaisia. Siksi voiteluaineille asetetaan tarkoin määriteltyjä vaatimuksia.

Nimi laadun takeena

Mobil 1 -öljyjen korkea laatu varmistetaan paitsi ensiluokkaisella tuotekehityksellä, myös tarkasti kontrolloiduilla valmistusprosesseilla. Mobil™ on ensimmäinen öljy-yhtiö, jolle on myönnetty ISO 9000 -standardin Euroopan laajuinen laatusertifikaatti. Ympäristön jatkuva huomiointi onkin olennainen osa tuotekehitystämme.

Mobil 1 moottoriöljyjen ainutlaatuinen suorituskyky


Mobil 1 -moottoriöljyn edistyksellinen synteettinen koostumus on vain yksi syy sen ainutlaatuiseen suorituskykyyn. Näin syntyy ensiluokkainen tuote:

  • Meillä on yli 40 vuoden kokemus synteettisten voiteluaineiden tutkimuksesta ja kehityksestä, joten osaamme yhdistää ainesosia juuri oikeassa suhteessa
  • Testaamme tuotteitamme ääriolosuhteissa saavuttaaksemme parhaan mahdollisen toimintavarmuuden.
  • Mobil 1 -moottoriöljyjen koostumukset ovat patentoituja, eikä niitä myydä minkään muun tuotemerkin alla.
  • Autonvalmistajat valitsevat sen useammin kuin minkään muun öljymerkin maailmassa.
  • Tuomme markkinoille jatkuvasti uusia innovaatioita vastaamaan viimeisimpiin moottoriöljyille asetettuihin vaatimuksiin.

Lisätietoja Mobil 1™ öljyt> Mobil 1 -teknologia moottoriurheilussa.


Hanki öljysuositus


Voiteluainevalitsin


Hae lähin öljynvaihtopisteesi tästä

Jälleenmyyjät