Mobil 1™ 0W-20

Edistyksellinen ja suorituskykyinen synteettinen moottoriölj

Mobil 1™ 0W-20 on kehittynyt, suorituskykyinen moottoria tehokkaasti suojaava ja polttoainetaloutta parantava täyssynteettinen moottoriöljy. Mobil 1 0W-20 täyttää tai ylittää ajoneuvovalmistajien ja teollisuusstandardien vaatimukset. Sen suorituskyky on ylivoimainen perinteisiin öljyihin verrattuna. Mobil 1 0W-20 -öljyä suositellaan SAE 0W-20 ja 5W-20 -sovelluksiin.

Edut ja mahdolliset hyödyt

Mobil 1 0W-20 valmistetaan äärimmäisen suorituskykyisten täyssynteettisten perusöljyjen patentoidusta yhdistelmästä, jota on parannettu tarkasti tasapainotetulla lisäainejärjestelmällä. Alhaisen viskositeetin omaava edistyksellinen täyssynteettinen koostumus auttaa parantamaan moottorin tehoa ja parantamaan polttoainetaloutta. Mobil 1 0W-20 tarjoaa paksumpia öljyjä vastaavan korkeiden lämpötilojen suojan yhdessä Mobil 1 -tuoteryhmän parhaimman polttoainetalouden kanssa.

Valikoima autonvalmistajillel


  • Maailman johtava synteettinen moottoriöljy Mobil 1 ylittää japanilaisten, eurooppalaisten ja amerikkalaisten autonvalmistajien kovimmatkin vaatimukset ja sekä tarjoaa poikkeuksellista suojaa moottorin kulumista vastaan, jopa äärimmäisen kuumissa, kylmissä ja haastavissa ajo-olosuhteissa.

Edut ja mahdolliset hyödyt


  • Auttaa hidastamaan öljyn vanhenemista, mikä antaa pidempiaikaisen suojan.
  • Nopea käynnistys kylmissä olosuhteissa ja erittäin nopea suoja moottorille auttavat pidentämään moottorin käyttöikä.

Valitse sopiva öljy


Helppokäyttöisellä tuotevalitsimellamme saat suosituksen henkilöautoosi sopivasta öljystä.

Hanki öljysuositus >>
Kilpa-autoilutason teknologia


Moottoriurheilun kovassa maailmassa pärjäävät vain parhaat – siksi Mobil 1 on voittaja myös kilparadoilla. Tällä sivulla voit tutustua Mobil 1:een kahdessa äärimmäisen vaativassa lajissa: autourheilun kuninkuusluokassa Grand Prix Racingissä ja vauhdikkaassa Porsche Cupissa >> 

Hanki öljysuositus


VoiteluainevalitsinHae lähin öljynvaihtopisteesi tästä

Jälleenmyyjät