Mobil 1™ ESP 0W-30

Edistyksellinen täyssynteettinen moottoriöljy

Mobil 1™ ESP 0W-30 on edistynyt täyssynteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomainen puhdistusteho, kulumissuoja ja kokonaissuorituskyky. Asiantuntijat ovat suunnitelleet Mobil 1 ESP 0W-30:n pidentämään päästöjärjestelmien käyttöikää ja ylläpitämään niiden tehokkuutta niin diesel- kuin bensiinimoottoreilla varustetuissa autoissa. Mobil 1 ESP 0W-30 täyttää tai ylittää useiden johtavien teollisuusjärjestöjen ja autonvalmistajien standardien vaatimukset, joita vaaditaan uudemmissa diesel- ja bensiinikäyttöisissä henkilöautoissa.

Mobil 1 ESP 0W-30 on valmistettu yksinoikeudella huippuluokan komponenteista yhteensopivaksi uusimpien dieselhiukkassuodattimien (DPF) ja bensiinimoottoreiden katalysaattoreiden kanssa. Mobil 1 ESP 0W-30 on suunniteltu edistämään erinomaista suorituskykyä ja suojaa yhdessä paremman polttoainetalouden kanssa.

Valikoima autonvalmistajille


  • Maailman johtava synteettinen moottoriöljy Mobil 1 ylittää japanilaisten, eurooppalaisten ja amerikkalaisten autonvalmistajien kovimmatkin vaatimukset ja sekä tarjoaa poikkeuksellista suojaa moottorin kulumista vastaan, jopa äärimmäisen kuumissa, kylmissä ja haastavissa ajo-olosuhteissa.

Edut ja mahdolliset hyödyt


  • Auttaa vähentämään hiukkasten kertymistä dieselhiukkassuodattimiin
  • Auttaa vähentämään bensiinimoottoreiden katalysaattoreiden saastumista
  • Auttaa vähentämään sakan ja karstan kertymistä, mikä antaa moottorille pitkän ja puhtaan käyttöiän

Valitse sopiva öljy


Helppokäyttöisellä tuotevalitsimellamme saat suosituksen henkilöautoosi sopivasta öljystä.

Hanki öljysuositus >>
Kilpa-autoilutason teknologia


Moottoriurheilun kovassa maailmassa pärjäävät vain parhaat – siksi Mobil 1 on voittaja myös kilparadoilla. Tällä sivulla voit tutustua Mobil 1:een kahdessa äärimmäisen vaativassa lajissa: autourheilun kuninkuusluokassa Grand Prix Racingissä ja vauhdikkaassa Porsche Cupissa >>

Hanki öljysuositus


Voiteluainevalitsin

Hae lähin öljynvaihtopisteesi tästä

Jälleenmyyjät