Mobil 1™ ESP 5W-30

Edistynyt täyssynteettinen moottoriöljy

Mobil 1™ ESP 5W-30 on edistynyt, synteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu tarjoamaan poikkeuksellisen hyvä puhdistusteho, kulumissuoja ja kokonaissuorituskyky. Asiantuntijat ovat suunnitelleet Mobil 1 ESP 5W-30 pidentämään päästöjärjestelmien käyttöikää ja ylläpitämään niiden tehokkuutta sekä diesel- että bensiinimoottoreilla varustetuissa autoissa. Mobil 1 ESP 5W-30 täyttää tai ylittää useat teollisuuden ja autonvalmistajien standardit, joita vaaditaan uudemmissa diesel- ja bensiinikäyttöisissä henkilöautoissa.

Edut ja mahdolliset hyödyt

Mobil 1 ESP 5W-30 on korkean suorituskyvyn omaavien komponenttien omaava formulaatio. Se on suunniteltu yhteensopivaksi uusimpien dieselhiukkassuodattimien (DPF) kanssa, ja katalysaattorit (Kat) bensiinimoottoreille ovat yhteensopivia. Mobil 1 ESP 5W-30 on suunniteltu tarjoamaan erinomaista suorituskykyä ja suojausta parannetun polttoainetaloudellisuuden ansiosta.

Valikoima autonvalmistajille


  • Maailman johtava synteettinen moottoriöljy Mobil 1 ylittää japanilaisten, eurooppalaisten ja amerikkalaisten autonvalmistajien kovimmatkin vaatimukset ja sekä tarjoaa poikkeuksellista suojaa moottorin kulumista vastaan, jopa äärimmäisen kuumissa, kylmissä ja haastavissa ajo-olosuhteissa.

Ominaisuudet

  • Aktiiviset puhdistusaineet
  • Erinomainen terminen vakaus ja hapettumiskestävyys
  • Parannetut kitkaominaisuudet
  • Erinomainen suorituskyky alhaisissa lämpötiloissa
  • Ensiluokkainen suorituskyky korkeissa lämpötiloissa
  • Suoja kulumista vastaan

Valitse sopiva öljy


Helppokäyttöisellä tuotevalitsimellamme saat suosituksen henkilöautoosi sopivasta öljystä.

Hanki öljysuositus >>
Kilpa-autoilutason teknologia


Moottoriurheilun kovassa maailmassa pärjäävät vain parhaat – siksi Mobil 1 on voittaja myös kilparadoilla. Tällä sivulla voit tutustua Mobil 1:een kahdessa äärimmäisen vaativassa lajissa: autourheilun kuninkuusluokassa Grand Prix Racingissä ja vauhdikkaassa Porsche Cupissa >>

Hanki öljysuositus


Voiteluainevalitsin

Hae lähin öljynvaihtopisteesi tästä

Jälleenmyyjät