Mobil 1™ ESP x2 0W-20

Polttoainetaloutta parantava edistynyt täyssynteettinen moottoriöljy

Mobil 1™ ESP x2 0W-20 on edistynyt täyssynteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu tarjoamaan erinomainen moottorin puhtaus, kulumissuoja, kestävyys ja parannettu polttoainetalous sekä pitämään moottorin käynti uudenveroisena. Mobil 1 ESP x2 0W-20 edustaa uusinta teknologiaamme, jossa moottoriöljyssä yhdistyvät kestävyys ja suojaus, matala viskositeetti, alhainen kitka, ja joka on suunniteltu yhteistyössä suurten eurooppalaisten autonvalmistajien kanssa. Asiantuntijat ovat suunnitelleet Mobil 1 ESP x2 0W-20:n pidentämään päästöjärjestelmien käyttöikää ja ylläpitämään niiden tehokkuutta uusissa diesel- ja bensiinimoottoreilla varustetuissa eurooppalaisissa autoissa, joissa vaatimuksena on SAE 0W-20 -viskositeettiluokka.

Edut ja mahdolliset hyödyt

Mobil 1 ESP x2 0W-20 on valmistettu yksinoikeudella huippuluokan komponenteista yhteensopivaksi uusimpien dieselhiukkassuodattimien (DPF) ja bensiinimoottoreiden katalysaattoreiden kanssa. Mobil 1 ESP x2 0W-20 on suunniteltu edistämään erinomaista suorituskykyä ja suojaa yhdessä entistä paremman polttoainetalouden kanssa. Pääasialliset edut ja mahdolliset hyödyt:

Ominaisuudet Edut ja mahdolliset hyödyt
Aktiiviset puhdistusaineet Auttaa vähentämään haitallisen sakan ja karstan kertymistä, mikä antaa moottorille pitkän ja puhtaan käyttöiän**
Takaa ensiluokkaisen moottorin puhtauden ja sakan hallinnan
Erinomainen terminen vakaus ja hapettumiskestävyys Auttaa vähentämään öljyn vanhenemista ja mahdollistaa pidemmät öljynvaihtovälit
Parannetut kitkaominaisuudet Tehostaa polttoainetaloutta jopa 4 % verrattuna Mobil 1 ESP Formula 5W-30 -öljyyn***
Erinomainen suorituskyky alhaisissa lämpötiloissa Nopea kylmäkäynnistys ja huippunopea suoja
Ensiluokkainen suorituskyky korkeissa lämpötiloissa Tarjoaa ensiluokkaisen korkeiden lämpötilojen suojan koko öljynvaihtovälin ajan**
Suoja kulumista vastaan Tarjoaa ensiluokkaisen kulumissuojan täyden öljynvaihtovälin ajan**

**autonvalmistajien standardiin verrattuna

***Säästöjä muodostuu vaihdettaessa Mobil 1 ESP Formula 5W-30:a vastaavan korkeamman viskositeetin öljystä 0W-20 -viskositeettiluokkaan. Todelliset säästöt riippuvat ajoneuvon ja moottorin tyypistä, ulkolämpötilasta ja ilmanpaineesta, ajo-olosuhteista ja nyt käytetyn moottoriöljyn viskositeetista.

Käyttökohteet

Mobil 1 ESP x2 0W-20 -öljyä suositellaan kaikentyyppisille uudenaikaisille autonmoottoreille, erityisesti uusimpien henkilöautojen, citymaastureiden ja kevyiden pakettiautojen suorituskykyisille bensiini- ja dieselmoottoreille, joissa vaatimuksena on SAE 0W-20 -viskositeettiluokka.

  • Mobil 1 ESP x2 0W-20:a saa käyttää vain ajoneuvoissa, joihin se on hyväksytty käyttöön. Se ei ole taaksepäin yhteensopiva vanhempien autonmoottoreiden kanssa.

  • Mobil 1 ESP x2 0W-20:a ei suositella 2-tahtimoottoreille eikä lentokonemoottoreille, jollei valmistaja ole tuotetta erikseen hyväksynyt.

**** Tarkista aina omistajan käsikirjasta ajoneuvosi suositeltu viskositeettiluokka ja spesifikaatiot

Luokitukset ja hyväksynnät

 

Mobil 1 ESP x2 0W-20 –öljyllä on seuraavien autonvalmistajien hyväksynnät:    
Volkswagen (bensiini / diesel)    508 00 / 509 00
Porsche    C20
MB-Approval    229.71
Jaguar Land Rover     STJLR.51.5122

 

Mobil 1 ESP x2 0W-20 täyttää tai ylittää seuraavien spesifikaatioiden vaatimukset:    
ACEA C5
API    SN (täyttää moottoritestivaatimukset)
API    SL
 

Tyypilliset ominaisuudet

Mobil 1 ESP x2 0W-20  Arvo
SAE-luokka 0W-20
Viskositeetti, mm²/s (ASTM D 445) @ 100 °C 7,8
Viskositeetti-indeksi 175
Tuhkapitoisuus, paino %, ASTM D 874 0,8
HTHS-viskositeetti, mPa•s @ 150 °C (ASTM D 4683) 2,6
Jähmepiste, °C (ASTM D 97) -51
Leimahduspiste, °C (ASTM D 92) 235
Ominaispaino @ 15,6 °C, kg/l (ASTM D 4052) 0,843

Hanki öljysuositus


Voiteluainevalitsin

Hae lähin öljynvaihtopisteesi tästä

Jälleenmyyjät