Mobil 1™ Fuel Economy 0W-30

Mobil 1 Fuel Economy 0W-30 on erittäin edistyksellinen täyssynteettinen moottoriöljy, joka tarjoaa ainutlaatuista puhtautta ja suojaa ja parantaa polttoainetaloutta.

Edut ja mahdolliset hyödyt

Mobil 1 Fuel Economy 0W-30 valmistetaan äärimmäisen suorituskykyisten täyssynteettisten perusöljyjen patentoidusta yhdistelmästä, jota on parannettu tarkasti tasapainotetulla lisäainejärjestelmällä. Öljy on valmistettu tarjoamaan ylittämätöntä suorituskykyä, puhdistustehoa ja moottorin suojausta erityisesti käynnistyksissä kaikkein kylmimmissä olosuhteissa.

Valikoima autonvalmistajillel


  • Maailman johtava synteettinen moottoriöljy Mobil 1 ylittää japanilaisten, eurooppalaisten ja amerikkalaisten autonvalmistajien kovimmatkin vaatimukset ja sekä tarjoaa poikkeuksellista suojaa moottorin kulumista vastaan, jopa äärimmäisen kuumissa, kylmissä ja haastavissa ajo-olosuhteissa.


Edut ja mahdolliset hyödyt


  • Parannetut kitkaominaisuudet parantavat polttoainetaloutta
  • Ensiluokkainen moottorin puhtaus ja olemassa olevan sakan poisto.
  • Erinomainen suorituskyky matalissa lämpötiloiissa nopeuttaa käynnistystä kylmällä säällä ja antaa nopeasti kulumissuojan moottorille.

Valitse sopiva öljy


Helppokäyttöisellä tuotevalitsimellamme saat suosituksen henkilöautoosi sopivasta öljystä.

Hanki öljysuositus >>
Kilpa-autoilutason teknologia


Moottoriurheilun kovassa maailmassa pärjäävät vain parhaat – siksi Mobil 1 on voittaja myös kilparadoilla. Tällä sivulla voit tutustua Mobil 1:een kahdessa äärimmäisen vaativassa lajissa: autourheilun kuninkuusluokassa Grand Prix Racingissä ja vauhdikkaassa Porsche Cupissa >> 

Hanki öljysuositus


VoiteluainevalitsinHae lähin öljynvaihtopisteesi tästä

Jälleenmyyjät