ABT ja Mobil 1™™ kumppanuus
tuo suorituskykyä

Uusimmissa Audi- ja Volkswagen-autoissa on käytettävä tehokkaita voiteluaineita

ABT:llä on osaamista ja kokemusta moottoreiden virittämisestä, aerodynamiikasta ja vanteista, ja ABT ymmärtää moottoriöljyn merkityksen erinomaisen suorituskyvyn ja suojauksen kannalta. Molemmilla yrityksillä on pitkät perinteet, joten kumppanit sopivat hyvin yhteen. Sen vuoksi ABT suosittelee Mobil 1 -öljyä kaikkiin ABT:n tehostamiin autoihin.


ABT suosittelee Mobil 1 -öljyä

Mikä ABT on?

ABT Sportsline on maailman johtava Audin ja Volkswagenin virittäjä, joka on erikoistunut moottoriteknologiaan, aerodynamiikkaan, urheilurenkaisiin, pakokaasujärjestelmiin, jousitukseen ja jarruihin. ABT edustaa uutta suorituskyvyn tehostamisen sukupolvea ja pyrkii tuomaan esiin moottoreiden parhaat puolet niin tehossa kuin kestävyydessä.

Miksi ABT käyttää ja suosittelee Mobil 1 -öljyä?

Mobil 1:n menestys kumpuaa paljolti teknisestä kumppanuudesta tärkeimpien moottorivalmistajien, kuten Audin ja Volkswagenin kanssa, jotka vaativat aina käyttöönsä synteettisten voiteluaineiden uusinta tekniikkaa. Moottorivalmistajien vaatimukset takaavat, että Mobil 1 pysyy mukana alati kehittyvien voiteluainemarkkinoiden tahdissa suorittamalla perusteellisia testejä ja tarjoamalla parempaa suorituskykyä, suojausta ja polttoainetehokkuutta.

Tämän vuoksi:
• Kaikki Audin ja Volkswagenin autot, jotka on viritetty hyväksytyssä ABT-keskuksessa, huolletaan käyttämällä Mobil 1 -öljyä
• ABT suosittelee asiakkailleen Mobil 1 -öljyä

Audi VW 504 00 / Audi VW 507 00

Mobil 1™ ESP Formula 5W-30 on Audin ja Volkswagenin hyväksymä edistyksellinen, täyssynteettinen vähätuhkainen moottoriöljy bensiiniajoneuvoihin, joihin vaaditaan Audi VW 504 00 -öljyluokitus. Öljy on hyväksytty myös diesel-ajoneuvoihin, joihin vaaditaan Audi VW 507 00 -öljyluokitus.