Bentley Motors ja Mobil 1™

Mobil 1™ ja Bentley Motors ovat tehneet yhteistyötä yli vuosikymmenen ajan varmistaakseen, että maailman halutuimpien luksusautojen moottorit antavat saumattoman suorituskyvyn ja ylittävät jatkuvasti kaikki niille asetetut vaatimukset.

Yhteisen laadun tavoittelun, vuosikausien yhteisen tutkimuksen ja tuotekehityksen tuloksena on syntynyt korkeatasoinen voiteluaine, joka toimii tehokkaasti korkeiden rasitusten alla ja kestää äärimmäisiä lämpötiloja aina Saharan kuumuudesta arktisten alueiden pakkasiin. Jokainen tehtaalta lähtevä Bentley on täydellinen yhdistelmä verratonta luksusta ja suorituskykyä – ja Mobil 1 on olennainen osa tämän suorituskyvyn valjastamisessa käyttöön.

Radalla


Koska suorituskyky maanteillä oli jo todettu, oli vain luonnollista, että Mobil 1 ja Bentley Motors päättivät siirtää saman verrattoman tietotaidon ja asiantuntemuksen kilparadoille. Bentleyn paluu moottoriurheilun pariin vuoden 2013 Blancpain GT -sarjassa toi myös brändien yhteistyöhön uuden ulottuvuuden: Mobil 1 on teknisenä yhteistyökumppanina auttanut Bentley Continental GT3 -kilpa-autoa saamaan useita palkintoja ympäri maailmaa.

Bentleyn moottoriurheiluun suunniteltu V8-moottori täytetään näin ollen synteettisellä Mobil 1 -moottoriöljyllä, joka varmistaa moottorille parhaan mahdollisen suojan ja suorituskyvyn kestävyysajojen vaativassa olosuhteissa.

Bentley suosittelee nimenomaan Mobil 1 -öljyäBentley suosittelee asiakkailleen ainoastaan täyssynteettisen Mobil 1 -moottoriöljyn käyttämistä, sillä se heijastaa jatkuvaa sitoutumista tinkimättömään suorituskykyyn ja moottorin luotettavaan toimintaan.

Lisätietoja Mobil 1™ öljyt> Mitä synteettiset öljyt ovat.Hanki öljysuositus


VoiteluainevalitsinHae lähin öljynvaihtopisteesi tästä

Jälleenmyyjät