Porsche ja Mobil 1™
Suorituskykyiset kumppanit

Porschen ja Mobil 1:n kumppanuuden tarkoituksena on tuottaa optimaalinen suorituskyky ja erinomainen ajokokemus. Vuonna 1996 alkanut kumppanuus on nähnyt neljä Porsche 911 -sukupolvea ja edistänyt monien uusien mallien lanseerausta eri automallistoissa.

Ohitettuamme 20-vuotta kestäneen yhteistyön merkkipaalun tätä kumppanuutta on jatkettu vuoteen 2021. "ExxonMobil on yksi lähimmistä ja tärkeimmistä yhteistyökumppaneistamme paitsi moottoriurheilussa, myös korkean suorituskyvyn voiteluaineella, Mobil 1:llä, ensitäytettyjen moottoreidemme kehityksessä", kertoo Michael Steiner Porschen tuotekehitys-osastolta. "Viimeisten 20 vuoden aikana ExxonMobil on edistänyt merkittävästi kilpa-autojemme hyvää suorituskykyä .."

Täyssynteettinen Mobil 1™ 0W-40 on suunniteltu minimoimaan kuluminen ja ylläpitämään optimaalinen suorituskyky erittäin rasittavissa olosuhteissa. Sen vuoksi Porsche suosittelee sitä kaikkiin bensiiniautoihinsa – ajettiinpa niillä Siperiassa tai Afrikassa.

Pitää Porschen rullaamassa kuten Porschen kuuluu


Uudistetun Porsche 911 –mallin turboahdettu kuusisylinterinen bokserimoottori edustaa merkittävää edistysaskelta verrattuna perinteiseen vapaasti hengittävään moottoriin. Moottorin suurempi teho ja vääntö, alhaisemmat CO2 –päästöt ja pienempi polttoaineenkulutus nostavat suorituskyvyn aivan uudelle tasolla, mikä asettaa kovia vaatimuksia myös moottoriöljylle. Tämän vuoksi Porsche on valinnut uuden 911 –mallin ensitäyttö-öljyksi Mobil 1:n. Pidä Porschesi rullaamassa niin kuin sen kuuluukin rullata – Mobil 1.

Porschen ja Mobil 1:n kumppanuus saavutti äskettäin merkittävän rajapyykin: miljoonas Porschen valmistama moottori, jossa on ensitäyttö-öljynä Mobil 1. Määrä tulee nousemaan, sillä Mobil 1 täyttää jatkuvasti lupauksensa polttoainesäästöistä, moottorin kulumissuojasta ja lämpötilan kestosta. Porschen ehdoton suositus vaihtoöljyksi on Mobil 1, sillä tuotannossa saavutettu virstanpylväs osoittaa Mobil 1 -öljyn luotettavuuden ja jatkuvan kehityksen.

Suorituskykyiset kumppanit: tiellä ja radalla


Lisäksi Mobil 1 on ollut Porsche Mobil 1 Supercupin pääsponsori vuodesta 2007. Porsche Mobil 1 Supercup on nopein ja arvostetuin kansainvälinen yhden merkin autourheilusarja. Sarjan kaikissa kilpa-autoissa käytetään Mobil 1 0W-40 -öljyä. Sama tuote on käytössä myös kaikissa Porschen valmistamissa maantieautojen bensiinimoottoreissa. Autourheilusarja on täydellinen esimerkki näiden kahden maailmanluokan yrityksen yhteistyöstä – se näkyy nimessä, toimintaperiaatteessa ja suorituskyvyssä.

Katso moottoriurheiluosiosta, kuinka keskeinen merkitys Mobil 1 -moottoriöljyllä on tiimeille.

Lisätietoja Mobil 1™ öljyt> Mitä synteettiset öljyt ovat.Hanki öljysuositus


VoiteluainevalitsinHae lähin öljynvaihtopisteesi tästä

Jälleenmyyjät