Porsche Mobil 1 Supercup


Mobil 1:stä tuli kauden 2007 alussa maailman nopeimman ja arvostetuimman yhden merkin mestaruussarjan, Porsche Mobil 1 Supercupin, nimisponsori. Olemme ylpeitä siitä, ettemme ainoastaan toimita tuotteita vaan että olemme olennainen osa autoja. Tämä antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden soveltaa hankkimaamme tietoa suoraan tieliikenteeseen.

Porsche Supercup -moottori: 485 bhp Porsche 911 GT3 Cup

Paino: 1200 kg

Kilpa-auto: Porsche 911 GT3 Cup


Porsche 911 GT3 Cup on 485 bhp:n ketterä kilpa-auto, joka muistuttaa läheisesti katuajoon tarkoitettua Porsche 911:tä. Sen avulla voidaan suoraan testata kilparadoille suunniteltuja Mobil 1 -tuotteita ja optimoida ne toimimaan vielä paremmin katuajoon tarkoitetuissa autoissa. Voimme näin soveltaa nopeimpien urheiluautojen avulla hankkimaamme tietoa suoraan kuluttajamarkkinatuotteisiimme.

porsche-car-face-on

Moottori 331 kW:n Porsche 911 GT3 Cup

Mobil 1™ -teknologiai

Porsche Mobil 1 Supercup tarjoaa Mobil 1:n insinööreille ihanteellisen ympäristön kehittää edistyksellisiä moottoriöljyjä. Nuo samat insinöörit voivat sitten soveltaa tuota moottoriurheilussa hankkimaamme tietoa suoraan kuluttajamarkkinatuotteisiimme. Tämän ansiosta kilparadoilla hankkimaamme asiantuntemusta voidaan suoraan hyödyntää myös tieliikenteessä.

Bruce CrawleyExxonMobil, moottoriurheiluosaston teknologiajohtaja

Kehitämme kilpa-ajoon tarkoitettuja Mobil 1 -öljyjä samoissa laboratorioissa kuin kaupallisia tuotteitamme, ja samat ihmiset työskentelevät molemmissa ohjelmissa. Joitakin ominaisuuksia olemme ensin kokeilleet kilpa-ajossa ja sitten lisänneet myös kaupallisiin Mobil 1 -tuotteisiin. Moottoriurheilu venyttää teknologiamme rajoja.

Kilpa-ajotiimit

Porsche Mobil 1 Supercupiin osallistuville talleille on erittäin tärkeää, että kilpa-autojen kaikki osat ovat tasaisen laadukkaita ja erittäin luotettavia. Porsche Supercupia ajetaan kaikenlaisissa sääolosuhteissa joka puolella maailmaa. Lähi-idässä saattaa olla äärimmäisen kuumaa ja Saksan Nürburgringillä taas äärimmäisen kylmää. Mobil 1 tarjoaa aina luotettavuutta ja parasta suorituskykyä kaikille lähtöruudukon kilpa-autoille. Porsche Mobil 1 Supercupin lisäksi on vielä olemassa toisetkin 20 kilpasarjaa, joissa kaikissa turvaudutaan Mobil 1:een. Näitä kilpasarjoja on joka puolella maailmaa Uudesta-Seelannista, Australiasta, Japanista ja Kiinasta aina Brasiliaan, Yhdysvaltoihin ja moniin Euroopan maihin.