Mobil 1™ suojaa ääriolosuhteissa

Näin Mobil 1™ suojaa moottoria kylmissä olosuhteissa

Autosi moottori on herkimmillään käynnistyksen yhteydessä. Tällöin on erityisen tärkeää, että öljy on riittävän juoksevaa. Moottoriöljyn juoksevuus voi heikentyä kylmissä olosuhteissa, mikä voi kuormittaa moottoria. Tästä syystä oikean moottoriöljyn valinnalla voi olla merkittävä vaikutus.

Synteettinen Mobil 1 -moottoriöljy säilyy juoksevana jopa -40 ⁰C:n lämpötiloissa. Moottori siis saa kaipaamansa öljyn heti käynnistyshetkellä.

Mobil 1 -moottoriöljyn edistyksellisessä teknologiassa yhdistyvät Mobilin kehittämä perusöljy sekä tasapainoinen lisäainejärjestelmä, jotka suojaavat moottoria kylmyydeltä, kuumuudelta, kulumiselta ja lietteen muodostumiselta.

Näin Mobil 1™ suojaa moottoria kuumissa olosuhteissa

Pitkä ajomatka. Paahtavan kuuma kesäpäivä. Paljon pysähtelyä ajon aikana. Tällaisissa olosuhteissa moottori kuumenee. Kuumuus voi saada perinteisen moottoriöljyn hapettumaan, paksuuntumaan ja muodostamaan jäämiä, mikä voi vaikuttaa moottorin suorituskykyyn. Synteettinen Mobil 1 -moottoriöljy toimii tehokkaasti myös korkeissa lämpötiloissa, ja sen on todistettu suojaavan jopa 260 °C -asteista moottoria.

Lisätietoja Mobil 1™ öljyt> Mobil 1 -teknologia moottoriurheilussa.


Hanki öljysuositus


VoiteluainevalitsinHae lähin öljynvaihtopisteesi tästä

Jälleenmyyjät