Kuinka pitkälle edistynyt tiede voi sinut viedä?

Edistyksellinen, täyssynteettinen Mobil 1™ -moottoriöljy mukautuu molekyylitasolla tarjotakseen moottorillesi parasta mahdollista suorituskykyä sekä suojaa. Tämä on moottorisi, kehittyneenä.

Yhteistoimintaa

Mobil 1 –moottoriöljy muodostuu useasta öljystä. Sen edistyksellinen täyssynteettinen koostumus muodostuu patentoidusta yhdistelmästä korkean suorituskyvyn synteettisiä perusöljyjä, jotka toimivat yhteistyössä lietteen ja saostumien ehkäisemiseksi, kulumisen vähentämiseksi ja öljyn hajoamisen hallitsemiseksi. Siten Mobil 1 -moottoriöljy säilyttää moottorit uudenveroisina.


Muutoksen nopeus

Moottoriurheilun maailmassa muutoksen tulee tapahtua nopeasti. Moottoreiden odotetaan kestävän tuhansia kilometrejä rajuissa ja vaihtuvissa olosuhteissa. Mobil 1 -teknologia on olennainen apu aina parempaan tähtääville moottoriurheilutiimeille, ja se johtaa suoraan parempaan suorituskykyyn liikenteessä. Mobil 1 -moottoriöljyn edistyksellinen koostumus osaa sopeutua moottorisi vaihteleviin olosuhteisiin tarjotakseen erinomaista suorituskykyä ja suojaa.

Käynnistykset pakkasella

Autosi moottori on herkimmillään käynnistyksen yhteydessä. Tällöin on erityisen tärkeää, että öljy on riittävän juoksevaa. Moottoriöljyn juoksevuus voi heikentyä kylmissä olosuhteissa. Mobil 1 -moottoriöljy säilyttää juoksevuutensa jopa -40 celsiusasteessa, joten autosi saa tarvitsemaansa voitelua välittömästi käynnistettäessä.


Toiminta korkeissa lämpötiloissa

Pitkä ajomatka. Paahtavan kuuma kesäpäivä. Paljon pysähtelyä ajon aikana. Tällaisissa olosuhteissa moottori kuumenee. Äärimmäinen kuumuus saattaa aiheuttaa oksidoitumista, paksuuntumista ja saostumista, mikä saattaa vaikuttaa moottorisi suorituskykyyn. Mobil 1 -moottoriöljy tarjoaa erinomaista suorituskykyä ja suojaa jopa 200 celsiusasteeseen saakka – myös turboahdetuissa moottoreissa.

Testattu ja koeteltu

Mobil 1 -moottoriöljy on testattu laboratoriossa ja koeteltu maanteillä. Insinöörimme ottavat jatkuvasti öljynäytteitä ja analysoivat niitä varmistuakseen sen suorituskyvystä. Mobil 1 -suorituskyky merkitsee tehokasta suojaa kulumista vastaan myös kylmäkäynnistyksissä, erinomaista suorituskykyä kuumissa oloissa ja loistavan puhdasta moottoria.

Mikään ei voita Mobil 1 -öljyn suorituskykyä.

*Noudata ajoneuvosi omistajan käsikirjan ohjeita suositelluista öljynvaihtoväleistä ajoneuvon käyttöolosuhteiden perusteella. 

Lisätietoja Mobil 1™ öljyt> Mobil 1 -teknologia moottoriurheilussa.


Hanki öljysuositus


Voiteluainevalitsin


Hae lähin öljynvaihtopisteesi tästä

Jälleenmyyjät